Is MENS iets voor jou?

Ons domein MENS is er voor al wie graag zorgt voor anderen en sociaal is ingesteld.
Wij stomen de nieuwe helden van de zorg klaar! Van ‘Algemene voeding’ tot ‘Zorgen voor anderen’.
Wil jij ook graag je leven in het teken stellen van anderen? Of ben je op zoek naar de juiste voorbereiding voor een verdere studie? Bij MENS kan het allemaal!

Neem gerust een kijkje in ons aanbod.
Er is vast en zeker wel een opleiding die jou aanspreekt.
Onze leerkrachten staan te popelen om jullie voor te bereiden op een carrière als zorgheld!

FAQ

Vragen over MENS? Onze leerlingen van de opleiding Audiovisuele Vorming maakten als eindwerk deze handige infomercial. Heb je na het bekijken van dit filmpje toch nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

ONDERWIJSVERNIEUWING

De onderwijsvernieuwing staat voor de deur en dat maakt het organiseren van opleidingen eventjes heel complex. Enerzijds gaan we nu elk schooljaar nieuwe opleidingen introduceren (beginnend met het derde jaar), maar blijven uiteraard de bestaande richtingen behouden totdat de betrokken leerlingen afstuderen.

Hieronder kan u alvast het traject zien dat een leerling kan volgen die zich nu in het derde jaar zou inschrijven. Binnen enkele jaren zal dus onderstaande infographic aangeboden worden op Campus De Brug.

 

Heeft u vragen over de onderwijsvernieuwing of hoe Campus De Brug zich de komende jaren gaat organiseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.