Is kunst iets voor jou?

In onze KUNST opleidingen leren we je niet wat mooi en goed is, dat is namelijk voor iedereen anders. Maar wat we je in onze opleidingen in het domein KUNST wel leren is jezelf uit te drukken en je creativiteit de vrije loop laten. Of het nu met verf en penseel is of met de computer… Bij KUNST kan het allemaal!

Ben je op zoek naar een opleiding waarin alles draait rond creëren, dan vind je zeker en vast wel iets in ons aanbod. Onze leerkrachten nemen jullie alvast graag mee op een fantastische en creatieve reis.

FAQ

Vragen over KUNST? Onze leerlingen van de opleiding Audiovisuele Vorming maakten als eindwerk deze handige infomercial. Heb je na het bekijken van dit filmpje toch nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

ONDERWIJSVERNIEUWING

De onderwijsvernieuwing staat voor de deur en dat maakt het organiseren van opleidingen eventjes heel complex. Enerzijds gaan we nu elk schooljaar nieuwe opleidingen introduceren (beginnend met het derde jaar), maar blijven uiteraard de bestaande richtingen behouden totdat de betrokken leerlingen afstuderen.

Hieronder kan u alvast het traject zien dat een leerling kan volgen die zich nu in het derde jaar zou inschrijven. Binnen enkele jaren zal dus onderstaande infographic aangeboden worden op Campus De Brug.

Heeft u vragen over de onderwijsvernieuwing of hoe Campus De Brug zich de komende jaren gaat organiseren,
aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.