Select Page

INSCHRIJVEN OP CAMPUS DE BRUG

Bedankt voor je interesse in Campus De Brug! We vinden het als school belangrijk om administratie tot een minimum te beperken en dat hebben we dan ook gedaan voor onze inschrijvingsprocedure. Momenteel zijn er twee verschillende procedures. De procedure voor als je een kind wil inschrijven voor het eerste jaar (1A of 1B) of als je een kind of jezelf wil inschrijven voor één van onze andere leerjaren. Bij vragen of opmerkingen kan je uiteraard altijd contact opnemen via het contactformulier.

Eerste jaar (1a & 1b)

Wil je graag je kind inschrijven in onze FLEX? Dat horen we graag! Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen is er een algemeen aanmeldsysteem voor jongeren. We kijken er alvast naar uit om jullie binnenkort te mogen ontvangen op Campus De Brug!

ANDERE JAREN

Wil je graag je kind inschrijven of jezelf inschrijven in één van onze domeinen (STEM, MENS, KUNST) of voor ons schakeljaar, dan ben je hier op de juiste plek. We nemen je mee doorheen de volledige procedure en hopen dat we je snel op onze school mogen ontvangen.

KOM JE LIEVER LANGS?

We organiseren ook enkele ‘vrije inschrijvingsdagen’ waarop u kan langskomen op onze school om uzelf of uw kind in te schrijven. Gezien de COVID-maatregelen zijn we wel verplicht dit enigzins georganiseerd en veilig te laten verlopen. We willen u dus van harte vragen om op voorhand even te laten weten wanneer u denkt langs te komen. Zo kunnen we beter inschatten op welke momenten de drukte het grootst zal zijn.

U kan iets laten weten via directeur@campusdebrug.be

VRIJE INSCHRIJVINGEN

 

vr 1 juli 2022 09.00 – 19.00
za 2 juli 2022 09.00 – 12.00
ma 4 juli 2022 09.00 – 13.00
di 16 augustus 2022 13.00 – 19.00
do 18 augustus 2022 09.00 – 15.00
do 25 augustus 2022 09.00 – 13.00

 

INFO NODIG?

Heb je een algemene vraag over de inschrijvingen op onze school of wil je meer info over hoe we de opleidingen op onze school organiseren laat dan je contactgegevens achter in onderstaand formulier en iemand van onze administratie neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Heb je nog geen idee voor welke opleiding je wil inschrijven?

Bekijk dan vast en zeker ons breed aanbod opleidingen. We bieden opleidingen aan in onze drie domeinen (KUNST, STEM, MENS) en in alle finaliteiten (Doorstroom, dubbele en arbeidsmarktgerichte). Er zit vast en zeker wel iets bij voor jou of voor je kind!

Welke toekomst kies jij?