Vanaf nu kan u online aanmelden voor een inschrijving. Opgelet: Dit is geen definitieve inschrijving! Enkel een aanmelding.

Procedure:

  • U kiest één van de schooljaren waarvoor u zich wil aanmelden en vult het online formulier zo volledig mogelijk in.
  • Wij contacteren u in volgorde van ontvangst om een afspraak te maken voor een effectieve inschrijving op locatie.
  • Deze inschrijvingen zullen uiteraard pas ingepland worden van zodra de grote dreiging rond COVID-19 voorbij is. Wanneer dat zal zijn is momenteel voor ons ook onduidelijk maar we houden u hiervan zeker op de hoogte. We gaan er uiteraard met heel het team alles aan doen om dit zo snel mogelijk te kunnen laten doorgaan. We willen in deze moeilijke tijden vooral de gezondheid van u en onze mensen zoveel mogelijk beschermen.

#staysafe