REGISTRATIEFORMULIER

CAMPUS DE BRUG

INLEIDING

Wat is dit formulier?
Dit is geen definitief inschrijvingsformulier maar een voorinschrijvingsformulier. Met de gegevens van dit formulier kunnen onze medewerkers aan de slag om uw gegevens in te geven in onze databank en zo kunnen we alles in gereedheid brengen voor de definitieve inschrijving op school.

Waarom is dit formulier digitaal?
We hebben ervoor gekozen om een digitale versie van ons registratieformulier aan te bieden om de tijd die ouders en leerlingen op school moeten doorbrengen om formulieren in te vullen te verkleinen. Zo kan u in alle rust thuis de nodige gegevens invullen en indien nodig opzoeken. Daarnaast is er bij digitale ingave ook minder risico op fouten bij het overtypen. Heeft u toch graag een papieren versie van deze documenten dan kan u deze altijd afdrukken via de link hieronder. Heeft u toch graag ondersteuning van één van onze medewerkers bij het invullen van deze documenten kan u uiteraard altijd een afspraak maken om samen met ons de nodige documenten in orde te brengen.

Zijn mijn gegevens wel veilig?
We garanderen u dat deze gegevens rechtstreeks via de website naar onze medewerkers gestuurd worden. Onze website draait ook op het veilige SSL protocol dus we doen er alles aan om uw gegevens zo goed als mogelijk te beschermen. Door de aard van deze gegevens verbinden we er ons ook toe om deze gegevens enkel te gebruiken voor administratieve doeleinden en nooit voor commerciële. U kan hierover altijd meer lezen in onze privacyverklaring.